tiistai 15. toukokuuta 2018

Tampereen yliopistolla "Soten tie: Mitä jokaisen tulisi tietää uudistuksesta" tilaisuudesta raportoi Seppo Lehto

Tampereen yliopistolla "Soten tie: Mitä jokaisen tulisi tietää uudistuksesta" tilaisuudesta raportoi kuvasi ja videoi Seppo Lehto itsekin maakuntavaaliehdokas Tampereelta

Klo 13:30-15:30, tilaisuuden lopuksi kahvittelu lisukkeen kera
Tilaisuus oli Tampereen yliopisto, Linna rakennus Väinö Linna salissa (os. Kalevantie 5, Tampere)

Esitelmöijinä mm Liisa-Kaisa Tynkkynen: Soteuudistuksen pitkä ja mutkainen tie". Oli turhan unettava ja nukuttava. Ihan turhaa pulinaa historiasta mikä ei toteutunut.


Video 2 Juhani Teperiltä alla klikkaa pyörimään, suosittelen kuuntelemaan, koska kansanedustajat eivät ilmeisesti ole jaksaneet perehtyä koko soteuudistukseen juuri lainkaan?
Vasta dekaani Juha Teperi Tampereen yliopistosta sai heräämään aloittaessaan esitelmänsä: Kymmenen asiaa, jotka jokaisen tulisi tietää sotesta - analyysia keväällä 2018 eduskunnan käsiteltävänä olevasta lakipaketista:

Video 3:
---------------------------------------

Video 4:
---------------------------

Video 5:
------------------------------

Video 6:
-------------------------------

Huomio täydennän sitä mukaan pitkin iltaa kun videot lataantuvat youtubesta

Ohessa kuvia ja videoita Juha Teperin puheenvuoroista:


------------------------------------------------------
Maakuntavaalit Suomessa. Suomessa vanhat stalinistinrunkut kepulit kokkarit nurin ja isänmaan pelastajat maakuntavaaliehdokkaiksi estämään sotehuijaukset, nykyisellään sote on vain helvetin iso kusetus, missä korostuu tulojen kotiutukset veroparatiiseihin ja asiakasmaksujen kasvattaminen
-----------------------------------------------------------

Jostain kumman syystä pidetään julkisia tilaisuuksia eri yliopistoilla "sisällissodasta 1918": Totuus on toinen: Vapaussodasta oli 1918 kyse, sivuraiteena oli sisälllisodan piirteitä, rauha tehtiin miehittäjä-Ryssän kanssa 14.10.1920 Tartossa, ei punikkien kanssa joita voi verrata lähinnä Terijoen hallituksen edustajiin 1939. http://tartonrauha.blogspot.fi karttakuvaa ymv ajalta.

---------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti